În prezent, mașinile au nevoie de baterii cu înaltă capacitate, cu încărcare rapidă și putere mare la pornirea motorului. Bateriile originale Volvo îndeplinesc toate cerințele pentru funcționare fără nevoi mentenanță și au la bază tehnologia Powerframe.

Bateriile Volvo au fost concepute pentru a folosi întregul potențial la nivel optim și sunt realizate doar din componente noi. Bateriile au fost atent testate pentru a putea oferi 100% capacitate în 30 de secunde chiar și la temperaturi de -18°C.

VERIFICARE GRATUITĂ

Durata de utilizare a unei baterii variază între 4 și 6 ani, însă nu se poate spune cu exactitate când se va uza deoarece depinde foarte mult de condițiile de condus, uzură și sezon.
Asigură-te că bateria ta este pregătită pentru iarna aceasta. Vino într-o unitate autorizată Volvo și realizează o verificare gratuită a bateriei.

Localizează cel mai apropiat dealer Volvo

Trei tipuri diferite de baterii

baterie-2.jpg

AGM

Bateriile Absorbent Glass Mat au fost special concepute pentru nevoi superioare de putere, având o durată de utilizare mai mare decât bateriile cu electrolit lichid. AGM este bateria potrivită dacă folosești adesea radioul cu motorul oprit, ai echipament de enterntainment sau folosești des sistemul de încălzire.

baterie-2.jpg

FLOODED

Datorită tehnologiei Powerframe, bateria cu electrolit lichid Volvo are o durată de utilizare mai mare decât bateriile convenționale. Tehnologia Powerframe asigură un flux de curent maxim, permite reîncărcarea mai rapidă și conductibilitate optimă.

baterie-2.jpg

ENHANCED

Bateriile Enhanced Flooded au la bază o nouă tehnologie care îmbină nivelul de performanță a bateriilor AGM și a celor cu electrolit lichid. Aceste baterii sunt semnificativ mai puternice decât bateriile convenționale cu electrolit lichid și ating performanțele bateriilor AGM, fiind potrivite pentru transmisie manuală.

40% REDUCERE la bateriile originale VOLVO